Sastamalan myymälässämme toimii kaupungin vanhin silmälasien reunahiomo.

Valmistamme kaikkien myymälöidemme silmälasit omassa linssihiomossamme käsityönä. Käytössämme on optisen alan uusimmat ja parhaimmat laitteet sekä ammattitaito.

Silmälasien reunahionta tarkoittaa linssiaihioiden hiomista silmälasikehykseen. Tämä työvaihe on yhdessä näöntutkimisen kanssa tärkeä, jotta asiakkaan silmälasit toimivat. Väärin hiotuilla silmälaseilla näkeminen ei ole mukavaa.

Reunahionta on äärimmäistä tarkkuutta vaativaa työtä, jolla saadaan silmän optinen keskipiste sekä linssien optinen keskipiste kohtaamaan.

Suurin osa Suomessa myytävistä silmälaseista valmistetaan ja reunahiotaan ulkomailla. Meillä Sastamalassa reunahiontapalveluja on tehty vuodesta 1955 asti. Haluamme ylläpitää opittua ammattitaitoa tänäkin päivänä ja taata asiakkaalle nopeat silmälasien toimitukset laadusta tinkimättä. Tällä tavalla pystymme itse valvomaan koko prosessia aina kehyksen valitsemisesta silmälasien luovutukseen saakka.

Suuret linssivarastot

Reunahiomossamme on suuret varastot yksiteho-silmälasilinssejä, joka mahdollistaa erittäin nopean toimituksen. Parhaillaan pystymme valmistamaan silmälasit jopa tunnissa!

Moniteholinssien valmistus tapahtuu Saksassa Rodenstockin tehtaalla. Ne tilataan asiakkaan tarkkojen omien mittojen mukaan. Uusimmat moniteholinssit ottavat jopa huomioon kehyksen istuvuuden asiakkaan kasvoilla. Moniteholinssien aihiot ovat hiomollamme 4-7 päivässä tilaushetkestä, jonka jälkeen ne hiotaan reunahiomossamme saman päivän aikana valittuun silmälasikehykseen.

Ota yhteyttä & vara aika

Uudet linssit vanhoihin kehyksiin

Valmistamme vuosittain valtavan määrän linssejä asiakkaidemme vanhoihin silmälasikehyksiin.

Mikäli sinulla on vanhat, mutta hyväkuntoiset silmälasikehykset, ja tahdot tilata niihin uudet linssit – tervetuloa keskustelemaan kanssamme. Kehystä, johon on mieltynyt ja joka on hyväksi todettu, ei tarvitse aina vaihtaa.

Vanhat linssit uuteen kehykseen

Reunahiomollamme pystytään myös siirtämään asiakkaan vanhat linssit uuteen kehykseen, esimerkiksi jos kehys on rikkoutunut eikä varaosia ole enää saatavilla.

Reunahiomon palvelut: