oakley_linssiopas

Laskettelulaseissa ja ajolaseissa oikean linssin valitseminen olosuhteisiin nähden on tärkeää.

Kirkkaina ja aurinkoisina päivinä tarvitset linssejä, joissa on matalat VL-arvot. Linsseissä joissa on matalat VL-arvot ovat tummempia ja omaavat peilipinnan, jotta auringonvalo ei pääsisi niiden läpi.

Lumisina, sumuisina sekä hämärässä taas on hyvä käyttää linssejä joiden VL-arvo on korkea.

Oakleyn kehittämä kumouksellinen uusi Prizm-linssiteknologia parantaa suorituskykyä korostamalla yksityiskohtia ja tarjoaa huipputarkkaa, käyttöympäristön mukaan suunniteltua värierottelua.

Prizm-linssit hienosäätävät näkymää ja optimoivat kontrastin paljastaen yksityiskohtia, joita ei normaalisti näkisi paljaalla silmällä.

Oli kyseessä sitten vuorenrinne, maantie, nurmikenttä tai rata, Prizm-linssien avulla urheilijat ja muut käyttäjät näkevät yksityiskohdat aiemmin, nopeammin ja selkeämmin, jolloin käyttökokemus paranee.

Prizm terävöittää visuaalista havaintokykyä ja paljastaa uusia nyansseja hienosäätämällä yksittäisiä väriaallonpituuksia.

Prizm Low Light (VL 75%)

Suunniteltu optimoimaan yksityiskohtien tunnistusta hämärässä ja haastavissa olosuhteissa aiheuttamatta värimuutosta.

Prizm High Intensity Pink (VL 46%)

Suunniteltu haastaviin olosuhteisiin, kuten lumisateelle. High Intensity Pink auttaa näkemään lumella urat ja reitit entistä paremmin.

Prizm Rose (VL 25%)

Linssi parantaa lumella kaikkia kontrasteja joita tarvitset. Urien, kumpareiden ja reitin näkeminen helpottuu. Toimii samoin kuin High Intensity Pink, mutta valonläpäisy on pienempi.

Prizm Persimmon (VL 43%)

Linssissä käytetään tuttua oranssia sävyä, jonka monet mieltävätkin tutuksi ja kontrasteja parantavaksi sävyksi. Prizm Persimmon on ehdoton valinta, mikäli silmäsi ovat valonarat.

Prizm Bronze (VL 40%)

Bronze linssi jonka pohjavärinä on ruskean ja oranssin yhdistelmä.
Bronze linssi on mukava käyttää monissa eri olosuhteissa. Rusehtava sävy
auttaa erottamaan reitin muotoja.

Prizm Sapphire (VL 13%)

Tämä linssi on suunniteltu monille erilaisille keliolosuhteille. Monipuolinen linssi puolipilviselle sekä aurinkoiselle säälle. Pilvinen, puolipilvinen sekä aurinkoinen ilma.

Prizm Torch (VL 17%)

Tämä linssi on suunniteltu monille erilaisille keliolosuhteille. Monipuolinen linssi puolipilviselle sekä aurinkoiselle säälle. Pilvinen, puolipilvinen sekä aurinkoinen ilma.

Prizm Jade (VL 15%)

Tämä linssi on suunniteltu monille erilaisille keliolosuhteille. Monipuolinen linssi puolipilviselle sekä aurinkoiselle säälle. Pilvinen, puolipilvinen sekä aurinkoinen ilma.

Prizm Black (VL 5.5%)

Suunniteltu äärimmäisen kirkkaisiin olosuhteisiin lumella. Näe kaikki reitin muodot aurinkoisellakin ilmalla.

Clear (VL 93%)

Linssi on monikäyttöinen. Kirkas linssi jonka valonläpäisy on 93%. Linssi poistaa haitallisia valonsäteitä mutta pitää katseen kirkkaana.

High Intensity Yellow (86%)

Pohjaväriltään keltainen linssi jossa sinertävä iridium pinta. Mainio valinta hämärälle sekä pimeälle ilmalle.

Fire (VL 52%)

Oakleyn yksi tunnetuimmista linssestä. Ruskean oranssi pohjaväri hyvällä kontrastilla. Fire linssi sopii mainiosti aurinkoiselle sekä puolipilviselle kelille. 52% valonläpäisy mahdollistaa linssin käytön myös hämärämmissäkin olosuhteissa.

Black Ice (VL 23%)

Suunniteltu kirkkaisiin olosuhteisiin. Täysi auringonpaiste sekä puolipilvinen sää.

Dark Grey (VL 25%)

Harmaa luotettava linssi kirkkaisiin olosuhteisiin. Optimaalinen linssi useisiin olosuhteisiin.

PALAA LASKETTELU- & AJOLASEIHIN

Videolla laskettelu- ja ajolasien valmistusta voimakkuuksilla.